Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: degene die de sticker heeft bedacht is een held. Stel je eens voor, een wereld zonder stickers. Je moet misschien lachen nu, maar serieus, wanneer je erover nadenkt… Stickers worden óveral voor gebruikt!

Easy does it

Als ik kijk naar mijn eigen bedrijf dan heb ik van begin af aan overal stickers voor ingezet. Ik weet nog dat ik de megagrote raamstickers bestelde voor de ruiten toen ik mijn winkel ging openen, jeetje wat was dat spannend! Met het beplakken van zulke stickers voelt het zo definitief: the word is écht out zeg maar. Het gebruik van stickers heb ik altijd een hele fijne manier gevonden om een snelle draai te geven aan mijn marketinguitingen met behoud van mijn huisstijl. Bovendien een hele budgetvriendelijke manier ook. Zo liet ik geen tasjes drukken maar ontwierp ik stickers die ik op standaard papieren tassen plakte. Cadeautjes? Sticker van mijn zaak erop! Verzendingen uit de webshop idem dito.

De Stickerkoning

De Stickerkoning kan dan wel stickerkoning heten, zoals je kunt lezen beschouw ik mezelf toch ook wel als stickerkoning ;-).
Wanneer je op zoekt bent naar een goede aanbieder is dit misschien wel de bekendste in de markt. Ik heb veel stickerleveranciers door de jaren heen uitgeprobeerd, voor zowel privédingen (denk aan een sticker op de voordeur) als voor mijn bedrijf. En dat varieerde van een standaard sticker voor op mijn verzenddozen tot grote custom made stickers die ik liet maken voor een interieurproject. Je ziet daar hier nog terug wat het is geworden. En uiteraard was ik over de ene producent meer tevreden dan over de andere.

Overzichtelijk

Wat ik fijn vind aan Stickerkoning en met mij waarschijnlijk meer mensen gezien ze best naam hebben gemaakt, is het ontzettend ruime aanbod in combinatie met de wel nog steeds heel erg overzichtelijke site. Dat is best knap om die twee dingen te combineren! Vaak weet je al snel niet waar je het zoeken moet of hebben ze het gewoon niet in het assortiment. En aangezien je dus al snel veel soorten stickers gebruikt als je eenmaal de smaak te pakken hebt is het wel zo fijn dat je dit allemaal bij één adres kunt bestellen.

Klantenservice

Daarnaast vind ik met zulke producten een goede klantenservice dus ook altijd fijn. Als je twijfelt over het materiaal, de afdruk of de maat dan zijn ze goed benaderbaar. En de uiteindelijke prijs valt echt mee! Daar zit in deze business soms echt een heel groot verschil in is mij opgevallen. Dus het loont de moeite om zeker even alles goed uit te zoeken. Wat je zelf wilt en wat iedereen daarin aanbiedt.

Voor de ondernemers onder ons: personaliseren jullie je uitingen met stickers? En hoe? Ik zit zelf nu nog na te denken over een autosticker met de naam van mijn blog… Nu ik een fancy Fiat 500 heb is dat misschien wel leuk dacht ik!

Over nog een goede ervaring die ik heb met het afdrukken en bestellen van marketingmateriaal lees je hier meer!

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig! 

(Deze blog is in samenwerking met de Stickerkoning geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*