Greetz bloemen

Vind jij het ook altijd lastig om voor iemand een cadeau uit te zoeken? Of heb je gewoon input nodig voor een kleine attentie? Ik ontdekte dat het aanbod op Greetz mega uitgebreid is geworden en perfect hiervoor is!

Laatst werd ik benaderd voor een samenwerking met dit platform en ik dacht dat Greetz voornamelijk kaarten en ballonnen had. Jullie waren wellicht ook in deze veronderstelling nog? Maar niets bleek minder waar! De webshop is in de loop der tijd flink gevuld met allerlei toffe cadeau items, waardoor er eigenlijk altijd wel het perfecte cadeau tussen zit.

Een bloemetje is altijd goed!

Ik mocht de bloemservice uitproberen, want gezien ik natuurlijk veel met interieur bezig ben zijn bloemen echt een mooie aanvulling op de inrichting. Daarin viel genoeg te kiezen! En alles helemaal volgens de laatste trends. Zo hebben ze bijvoorbeeld grote veldboeketten en hippe plantjes. Ik koos een extra groot veldboeket uit en een kleiner boeketje met roze ananas (!!) in een boho vaasje. Qua bezorging kon ik veel opties kiezen waardoor je bestelling precies op het juiste moment bezorgd kan worden, wat natuurlijk erg fijn is, vooral met cadeaus.

Groot veldboeket

Roze ananas boeket

En al die fleurigheid in huis moest natuurlijk even goed vastgelegd worden! De boeketten staan nu een paar dagen en zien er nog even prachtig uit als toen ik ze kreeg. Een top cadeau dus, waar je ook best jezelf eens op mag trakteren ;-).

Hebben jullie wel eens wat via Greetz besteld?

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Deze blog is in samenwerking met Greetz geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*