Fijn thuis zijn gun ik iedereen! Het hoort de basis te zijn waar je je veilig voelt, geborgen en vooral heerlijk jezelf. Maar is jouw huis dit niet voor jou en weet jij niet hoe je dat gevoel kunt creƫren? Dan geef ik je graag advies! Zodat ook jij je iedere dag wanneer je binnenstapt je direct fijn thuis voelt.

Bij een op maat gemaakt advies komt een hoop kijken, waar je wellicht zelf nog niet bij stil hebt gestaan. Maar het is je niet voor niets nog niet zelf gelukt ;-). Een huis inrichten zodat het klopt bij jou is een hele onderneming, eentje waar je naast de nodige know-how ook gewoon een bepaald inzicht voor moet hebben. Het is lastig je vinger erop te leggen waardoor iets ‘klopt’ of niet. Dit hangt van heel veel dingen samen.

Stephanie Franken

Mocht je het nu toch te spannend vinden een 1-op-1 traject aan te gaan, heb ik ook een heel laagdrempelige oplossing voor je, mooi geprijsd ook bovendien! In samenwerking met de Homestyleclub heb ik interieuradviesplannen opgesteld waarmee jij in de belangrijkste ruimtes van je huis zelf aan de slag kunt gaan. Van kleur- en behangplannen tot verlichting en shoptips: alles staat erin! Zoals gezegd zijn de adviezen verkrijgbaar per ruimte: woonkamer, eethoek, keuken (slaapkamer is in de maak!).

 

Wil je vooral met een basisadvies aan de slag omtrent (verf)kleuren en behang? Dan kom je wellicht met het scherp geprijsde Kleur & Behangplan al verder!

Mijn stijladviezen in samenwerking met de Homestyleclub zijn gebaseerd op mijn eigen woonstijl. Die is best eclectisch te noemen: met invloeden van Japandi, Bohemian, Hotel Chic en Klassiek. Ik vind het leuk om stijlen te combineren, dit maakt het meer eigen en uniek. Maar mocht jij nu echt advies willen in een heel andere stijl dan de mijne, ook dat kan! Een goede interieuradviseur moet het gehele plaatje ook kloppend kunnen krijgen binnen iedere stijl. Daarvoor zou ik zeggen, neem contact op via onderstaand formulier en dan bespreken we samen jouw wensen.