Vintagelook vloerkleed

Wie mij al langer volgt op social media weet dat er heel wat vloerkleden de revue gepasseerd zijn in huis. Donker, licht, rond, rechthoekig, zacht of ruw: been there done that. De keuze voor een vloerkleed vind ik sowieso altijd een lastige… Er is veel keuze, het moet natuurlijk goed bij de rest van je interieur passen én in mijn geval een beetje hufterproof zijn.

Een nieuw vloerkleed

De vloerkleden die het het langst bij mij hebben volgehouden waren een oud Perzisch tapijt wat ik ondersteboven neer had gelegd (de ruwere en lichter gekleurde kant naar boven) en een rond jute kleed. Eentje die het minder lang vol hield was een crèmekleurig kleed met franjes aan de zijkanten. Ik vind lichte kleden prachtig; lekker fris en neutraal. En hoogpolig is ook zo lekker zacht aan de voeten. Maar die combinatie samen met een hond en gewoon leven met schoenen aan werkt gewoon niet. Op een gegeven moment heeft ieder kleed zijn beste tijd wel weer gehad en is het tijd voor wat nieuws.

Vloerkleden van Volero

In mijn zoektocht naar een nieuw vloerkleed had ik dan ook een paar wensen: ik wilde eigenlijk een soort combinatie van alle voorgaande edities ;-). Ik vond die vintage look wel erg leuk, het lichte sprak je me ook aan en het stevige van het jute. Het moest ook niet te veel kosten dus ik richtte me op een vintage vloerkleed goedkoop. Bovendien houd ik van grote vloerkleden, die ruim onder de bank vallen. In een kleine woonkamer geeft dat juist een ruimere indruk. Ik kwam uit op de site van Volero waar ik een hoop kanshebbers op zag!

Volero vloerkleed groen grijs 160 x 230

De uiteindelijke keuze

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een vloerkleed vintage groen, genaamd ‘Lago’. Het motief is precies opvallend genoeg. Het kleed is licht van kleur met wat grijze, groene en zachtgele tinten. Daardoor matcht hij precies goed in mijn interieur en vind ik het een mooie tegenhanger tegen bij het terra roze. Het formaat is 160×230 en hij is lekker stevig, maar niet te ruw. Mijn zithoek is weer compleet en ik ben tevreden!

Zijn jullie al bekend met de kleden van Volero?

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Deze blog is in samenwerking met Volero geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*