Op woongebied zijn er natuurlijk mega veel producten te vinden voor interieurgekkies zoals ik. Voor ieder budget en iedere smaak kun je eindeloos variëren in je interieur. Op het gebied van items voor huisdieren is dat wel anders… Helaas.

Luxe voor hond of kat

De meeste van jullie hebben inmiddels via mijn online kanalen kennis gemaakt met Wiebe, mijn mopshond. En zoals ik er graag gezellig en warmpjes bij zit thuis, zo wilt Wiebe dat uiteraard ook. En in stijl natuurlijk. Heel soms komt er wel eens een grote winkel met een leuke huisdieren-lijn maar het is karig, heel karig. Het is gewoon echt goed zoeken naar mooie items voor huisdieren, wat gek is eigenlijk want er zijn superveel huishoudens die een hond of kat in huis hebben.

The Pet Empire

Ik was dan ook helemaal blij toen ik de té leuke webshop van The Pet Empire vond! Zíj snappen het! Ze hebben echt super stijlvolle items voor je hond of kat, allemaal helemaal passend bij veel interieurstijlen. Mooie materialen, trendkleuren en ook nog eens betaalbaar. Kijk, Wiebe vind het al snel best als iets maar lekker ligt, maar ik wil ook gewoon tegen iets moois aan kijken. Een hondenmand of krabpaal zijn toch dingen die vaak middenin huis staan of liggen.

Een orthopedisch hondenkussen of design krabpaal

Uiteraard is naast de luxe uitstraling ook aan comfort gedacht. Wat te denken namelijk van een orthopedisch hondenkussen? Ik bedoel, ik heb zelf niet eens een orthopedisch kussen maar hé, alles voor onze furry friends toch? ;-)
En ik zou bijna aan gezinsuitbreiding beginnen als mijn oog valt op de ene design krabpaal na de andere… Zulke leuke meubels voor katten ook! Ik weet meteen een tof cadeau voor een vriendin van mij die een kat heeft en ook echt een liefde voor wonen en design heeft.

Vinden jullie dat lastig? Mooie items vinden voor jullie huisdieren? Je wilt toch dat die producten mooi passen bij de rest in huis en onze beestjes verdienen ook wat moois natuurlijk. Ik ben benieuwd wat jullie van deze shop-ontdekking vinden? Ik ben er in ieder geval heel blij mee en wilde graag deze tip delen!

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Deze blog is in samenwerking met The Pet Empire geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*