Sonos One philips hueDuurzaam wonen is iets waar steeds meer mensen mee bezig zijn, maar slímmer wonen ook! En ook al heb je voor slimmer wonen vaak allemaal elektrische gadgets nodig, het gaat echt hand in hand met duurzamer wonen omdat je vaak veel efficiënter gebruik maakt van alles. Ik deed ook een flinke upgrade!

Then there was light

Licht in de duisternis is altijd handig, toch? ;-) En met de juiste sfeerverlichting kun je echt de toon in je interieur zetten. Maar het is iets waar mensen vaak te weinig aandacht aan besteden bij het inrichten van hun huis. Welke lampen komen waar, wat voor soort licht levert dat op en is dat passend bij allerlei soorten momenten? Denk aan: een goed boek lezen, een diner met vrienden, wanneer je tv kijkt, of wanneer je aan het klussen of knutselen bent. Al die situaties vragen om ander soort licht. Soort lamp en plaats lamp had ik al afgevinkt, maar het type licht daar was ik nog niet tevreden over. Zo heb ik spot- en sfeerlampen afgewisseld, maar in 1 spot zat meer een sfeerlichtlamp die niet sterker kon en in de andere juist een te felle. Dat kon beter!

Slimme bediening

Het Starter Pack van Coolblue met twee Philips Hue lampen, een bridge, een draadloze dimmer én een Sonos One speaker kwam dus als geroepen! Nu zul je denken, speaker?? Ja, dit starterspakket is zo samengesteld dat je echt direct een stuk slimmer kan wonen en vooral een stuk gemakkelijker. Via de Sonos One speaker kun je namelijk spraak gestuurde bevelen geven en dus ook de lampen bedienen. Al zijn de Sonos en Philips Hue apps heel handig en gebruiksvriendelijk, deze zijn na installatie van een spraak assistent niet altijd meer nodig. Je stapt binnen en terwijl je je jas ophangt is even “Hé Google, zet de lampen aan” roepen genoeg! En geloof me: dat is écht heel leuk om te doen, hahaha.

Philips HueDaarnaast heb ik uiteraard ook flink zitten spelen met alle lichtopties. In dit pakket zitten de White + Colour lampen en dat betekent dat je echt alle kleuren die je je maar kunt bedenken in kunt stellen. Voor iedere mood is er wel een setting. Ik vind dit echt heel fijn want nu we allemaal nog veel meer thuis zitten wil je het zo goed mogelijk naar je zin maken thuis toch? Verlichting helpt daar enorm mee, en goede muziek overigens ook!


Philips HueSonos One

Ja, want die Sonos speaker staat er natuurlijk niet alleen om te vragen aan Google of de lichten aan kunnen, wat voor weer het wordt vandaag of om te vragen of hij een mop wilt vertellen (ja dat kan ook haha!). De speaker geeft een supergoed 360 geluid af en is voor zijn compacte formaat megakrachtig. Denk aan: hij kan zeker tot standje ‘heel de straat kan meegenieten’.

Al met al kan ik alleen maar zeggen dat ik erg enthousiast ben over deze set en alle opties. ‘Fijn thuis zijn’ is écht ‘fijnER thuis zijn’ geworden.

Tip van Flip: de set is nu in de aanbieding bij Coolblue, van € 378,- voor € 299,-, dus ik zou zeggen: doe eens lief voor jezelf en trakteer jezelf erop tijdens de feestdagen ;-).


Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Deze blog is in samenwerking met Coolblue geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*