tuininspiratie

Als interieurjunkie ben ik dol op mooie spullen voor in huis. Maar toch wissel ik niet zo gek snel van accessoires. Wij wonen redelijk klein en ik word onrustig van te veel spullen in huis. Ik ben dus dol op items die ik op meerdere manieren kan gebruiken en in deze blog laat ik je mijn drie favorieten zien!

Klein huis, grote spullen

Een veel gemaakte fout qua styling is vaak dat mensen kleine woonaccessoires kopen wanneer ze klein wonen. Maar deze extra ‘prullen’ zorgen juist voor nog meer onrust in een kleine ruimte en vallen alsnog in het niet. Ik houd zelf ook gewoon erg van grote gebaren in een interieur dus ook al wonen wij kleiner, ik durf het wel aan echt grote accessoires te gebruiken. Nog meer tips voor het inrichten van een kleine woonkamer lees je trouwens in deze blog.

Grote poef

Laat ik met het eerste item wat wij kochten voor in ons huidige huis beginnen. Helemaal nieuw was hij niet, maar deze vintage poef bleek een topaankoop. Groot en stevig. We gebruiken hem om de bank om te toveren tot chaise longue, als extra zitplaats of als salontafel. Ik koos expres niet voor een salontafel om de doorloop ruimtelijk te houden, maar deze grote, flexibele vriend heeft zijn plek zeker verdiend!

grote vintage poef

Een grand foulard

Sprei, grand foulard, woondeken… Allemaal benamingen voor eigenlijk hetzelfde: een groot multifunctioneel stuk textiel. Laatst kreeg ik deze beige met zandkleur grand foulard van Ookinhetpaars.nl en ik gebruik hem bijna dagelijks. Door zijn mega-afmeting van 200 x 280 cm past hij prima over onze 2-zitsbank waardoor die direct een heel andere look krijgt, maar over ons bed ligt hij prachtig als sprei. Hij is ook gewoon fijn om als woondeken te gebruiken waar je lekker onder kruipt. Door zijn grootte hoef je niet meer te ruziën wie hem krijgt want het past prima samen 😉.

grand foulard beige zand

bed sprei ookinhetpaars.nl

Een speciaal kussen

Kussens, daar krijg ik geen genoeg van! Ik wissel regelmatig van hoezen om af te wisselen qua kleuren en stijlen in huis. Maar nu heb ik toch zo iets tofs van Stoov! Stoov maakt kussens en dekens met warmte-elementen erin. Je kunt ze opladen en vervolgens heb je een draadloos warmtekussen. Aangezien wij echte buitenmensen zijn kozen we voor een outdoor versie, door de stof kun je deze dus ook buiten gebruiken. Oh, en voor iedereen die ook zo’n fantastische (not) rug heeft: dit kussen is écht een aanwinst wanneer je rugklachten hebt!

Stoov outdoor buiten warmtekussen

Heb jij ook van die favoriete items die je op meerdere manieren kunt gebruiken thuis?

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Dit artikel is in samenwerking met Ookinhetpaars en Stoov geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*