Beste Canvas
Trouwe volgers en websitebezoekers weten dat ik tot voor kort altijd in het gezelschap was van mijn mopshond Wiebe. Hij sierde de homepage van mijn website en had inmiddels zijn eigen fanbase opgebouwd op mijn Instagram kanaal. Ik kreeg vaak de vraag hoe het met hem ging als hij toevallig eventjes niet voorbij kwam in mijn stories of mijn feed. En ook toen hij begon te kwakkelen kreeg ik regelmatig de vraag hoe het met hem ging. Zo lief om te merken hoe begaan jullie met hem waren!

Verlies van Wiebe

Helaas heb ik afgelopen jaar, 2 dagen voor kerst, afscheid moeten nemen van Wiebe. Hij ging plots snel achteruit dus het was alsnog een schok voor mij. Het gemis is groot en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk. Ik was dan ook op zoek naar mooie manieren om Wiebe thuis een plekje te geven. Ik had al een mooi beeldje gekregen en nog meer lieve dingen vanuit mijn omgeving, maar ik had toch wel behoefte aan nog een mooie foto van hem ergens. Zodoende stuitte ik op BesteCanvas.nl.

Persoonlijke items in een interieur

Mensen die mijn inrichting kennen weten dat ik niet zo van de persoonlijke foto’s in mijn huis ben. Tuurlijk houd ik ervan om een huis eigen te maken, maar dat hoeft wat mij betreft niet te zitten in een heel huis vol foto’s van alles en iedereen. Sterker nog, in mijn nieuwe huis heb ik geen enkele foto van iets of iemand ophangen. Sowieso heb ik nog niet veel ophangen, ik had nog een beetje boorangst in het nieuwe huis ;-). Hoe ik het dan aanpak? Ik neem op een mooie reis vaak wel iets mee voor in huis, om zo te herinneren aan een fijne tijd en/of een mooie plek.

Foto op canvas

Maar nu wilde ik dus wel graag een foto van Wiebe in mijn interieur, dat miste ik echt nog. Ik was al bekend qua naam met BesteCanvas.nl en toen ik werd benaderd of ik eens een product wilde uitproberen bij hen kwam dat op een perfect moment. Ik bestelde een groot canvas doek van 80 x 80 cm met een mooie foto van Wiebe. Via de editer op de website keek ik nog even naar de uitsnijding en soort rand dat ik wilde. Ik zoomde wat in en schoof wat, tot ik tevreden was. Naast canvas kun je er nog meer materialen kiezen als ondergrond. Zo twijfelde ik ook nog even over een foto op aluminium. Het oppervlakte is dan wat gladder. Maar gezien de zwaarte, de foto die door zou lopen op de rand en het feit dat ik er geen extra ophanging bij hoefde te bestellen omdat een canvas doek al een houten frame heeft, besloot ik daarvoor te gaan. Het ligt denk ik ook aan de foto zelf, Wiebe is natuurlijk voorzien van een lekker vachtje, dat hoeft voor mij niet op een mega strakke ondergrond gedrukt te worden.

Mijn ervaring met BesteCanvas.nl

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn bestelling! De website en editer werkten fijn, ik werd goed op de hoogte gehouden van de verwerking van mijn order en de bestelling kwam goed verpakt binnen. Dat is toch altijd even spannend! Toen ik de doos open maakte en Wiebe tevoorschijn zag komen op het grote doek heb ik wel even een traantje gelaten. Het is best een groot formaat dus dat betekent ook dat je er niet omheen kunt. En dat wil ik natuurlijk ook niet! Ik heb het doek op de overloop gehangen. Zo kan ik hem bij het slapengaan nog steeds even welterusten wensen, zoals ik dat iedere avond altijd deed.

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Deze blog is in samenwerking met BesteCanvas.nl geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*