Ik denk niet dat jij – net als ik – OTTO als eerste op je lijstje hebt staan wanneer je voor je interieur gaat shoppen. OTTO popt gewoon niet als eerste in je hoofd op tussen alle andere woonwinkels die zich flink manifesteren in de woonbranche. En ik moet zeggen: het aanbod is zo groots en van-alles-wat dat het ook gewoon goed zoeken is wanneer je van een bepaalde stijl of design houdt.

Maar met zulke winkels vind ik het dus juíst een kick om er de parels tussenuit te vissen! Wat zijn nou trendy, betaalbare items die je daar kunt scoren? Al met al willen we toch vaak ook iets unieks in huis en wanneer we het allemaal bij dezelfde bekende winkels gaan halen dan is die originaliteit er wel af, toch?

Shoptips Japandi woonstijl

Na een eerdere shoptips blog over een toen ook minder populaire woonwinkel (JYSK, je leest hem hier. Jysk is overigens sindsdien dus keihard aan de weg aan het timmeren als hippe winkel), was het hoog tijd voor een nieuwe blog met shoptips. En deze keer zocht ik specifiek naar woonproducten die passen binnen de Japandi woonstijl bij OTTO!

De Japandi woonstijl is een combinatie van Scandinavisch design en de Japanse interieurstijl. Dat is een natuurlijke, minimalistische stijl, vol organische vormen met een tikje contrast door donker hout en zwart.

Je zou wellicht denken: daarvan zijn er vast weinig items te vinden bij OTTO. Maar niets is minder waar! Ik verbaasde me echt hoe toffe items ik tegenkwam die helemaal passen bij deze upcoming woonstijl. Vooral bij de vloerkleden en lampen zag ik genoeg moois. Maar ook banken en salon- en bijzettafels.

Waar grote, bekende interieurmerken penning zestien vragen voor hun unieke designs (waarvan slappere aftreksels dan vanaf volgend seizoen bij de goedkopere winkels liggen), vind je bij OTTO unieke items waarvoor je niet de hoofdprijs betaald. En natuurlijk heb je ook unieke items die echt niet mooi zijn, maar die heb ik er dus allemaal uitgefilterd voor jullie (you can thank me later). Ik verzamel ze even in een collage:

OTTO japandi woonstijl producten

1. Slaapbank grijs
2. Lectuurstandaard koperrood
3. Daybed
4. Gevormd vloerkleed
5. Ronde bijzettafel beige
6. Tafellamp beige
7. Halbankje
8. Bijzettafeltje/nachtkastje
9. Tafellamp cirkel
10. Teddy fauteuil
11. Spiegel organische vorm
12. Vloerkleed
13. Tafellamp zwart
14. Spiegel zwart rond
15. Vloerkleed boogjes
16. Tafellamp hout linnenlook

Best een toffe verzameling toch?! Ik ga nu toch regelmatig eens bij OTTO kijken voor wat leuks. Tuurlijk moet je er misschien even beter voor zoeken dan bij anderen gezien het ruime aanbod en de mindere items, maar des te leuker is het dat je dan iets tofs vind wat anderen niet aanbieden en ook nog goed betaalbaar is! Wat is jullie favoriet uit bovenstaande verzameling?

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*