Dus dat. Oké, officieel is het natuurlijk ‘een betere wereld’, maar hé schoner = ook beter, dus deze titel mag. En waarom begin ik hierover? Nou, dat zal ik je eens snel vertellen! Het heeft allereerst – het zal eens niet-  met interieur te maken. Voor in onze onhandige, maar oh zo leuke, mini-keuken waren wij nog op zoek naar een prullenbak die wél past. De enige plek waar deze kan staan is namelijk onder de eetvensterbank (dat is een extra brede vensterbank waar je dus aan kunt zitten, en bij voorkeur met eten). Maar laat daardoor nu net de deksel van de huidige variant niet helemaal open kunnen. Te hoog. De prullenbak dan hè, niet die eetvensterbank. Maar een klep die helemaal open gaat is op zich best wel handig wil je er dingen in kwijt kunnen. #firstworldproblems

Brabantia maakt afval scheiden een stuk gemakkelijker!

Nu blinken de meeste prullenbakken ook niet echt uit in schoonheid. Deze kennis heeft Brabantia ook, en daarom zetten ze vorig jaar al een ijzersterk nieuw ontwerp neer met de Bo Touch Bin lijn, een prullenbak op pootjes. En het is nu eenmaal een feit dat alles wat op mooie, smalle pootjes staat, gelijk een stuk knapper oogt. Alleen hadden wij daar zelf natuurlijk niet zo heel veel aan… Daarom was ik dan ook heel blij dat ze dit jaar ook de Bo Pedal Bin uit hebben gebracht, zonder pootjes, maar met pedaal. En nog beter: je kunt ervoor kiezen om een variant met 1, 2 of 3 binnenbakken te nemen. Wij besloten direct om ons leveren te beteren; te beginnen met actiever afval scheiden en de variant met 2 binnenbakken te kiezen. De binnenbakken waren overigens sneller gekozen dan de kleur, want ze hebben echt toffe uitvoeringen in het assortiment. Wij twijfelden heel erg tussen stoer mat zwart, of wit. Uiteindelijk werd het toch de witte variant, want deze matcht met de tegels in de toch al wat donkere hoek waar hij staat. Maar voor de lefgozers onder ons is bijvoorbeeld de gele of rode variant ook heel gaaf, vooral als je een hele cleane, strakke keuken hebt. (Wat wij dus niet hebben haha.)

Twee vliegen in 1 klap

Of nou ja, vliegen hebben eigenlijk geen schijn van kans meer nu natuurlijk 😉. De kleinere 12l binnenbak gebruiken wij voor gft, de grotere 25l voor verpakkingsafval, wat in de praktijk eigenlijk alleen maar plastic is. Zo is afval scheiden een makkie geworden, wat ook nog eens is samengebracht in 1 good-looking afvalbak. Goed bezig Brabantia! En daardoor wij nu ook.

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op Instagram, Facebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Dit artikel is in samenwerking met Brabantia geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*