blog beddinghouse

Je mag het best weten… Ik kan soms best moeilijk doen. Waarover? Het vinden van fijn beddengoed bijvoorbeeld. Ik vind het super lastig! Of de prints zijn lelijk, de stof niet fijn, moet ik eerst de lotto winnen wil ik een mooie set kunnen betalen, enzovoort. Meer van jullie die deze struggles herkennen?

Lastig, lastig

Het liefst heb ik gewoon effen, lekker zacht beddengoed. “Niet zo moeilijk toch?” zou je denken. Ja, best wel dus. Het is vaak of te ruw, of juist te glad, heeft alsnóg een werkje in de stof of is er niet in de juiste tint.
Ik blies mijn zoektocht nieuw leven in toen ik bij Beddinghouse een nieuwe set mocht uitkiezen. Ik trok er alvast maar weer een halve dag voor uit maar wonder boven wonder was ik serieus in 3 seconden klaar met kiezen. Ze hebben een trendy en betaalbare collectie. Én neutrale kleuren in de juiste tinten! Ik ging voor de Basic Nude. De naam zegt het al: precies wat voor mij!

beddinghouse nude

Het dekbed is gemaakt van 100% katoen. Dit vind ik soms nog best ruw aanvoelen, maar wat hebben die slimmerds gedaan, ze hebben hem behandeld met een speciale wassing waardoor hij zachter wordt. En dit voelde ik meteen! Daarnaast is de Nude tint top. Hij is heel licht roze van kleur.

slaapkamer roze Beddinghouse

Als je gaat kijken naar hun Pure Sheets collectie zie je dat ze alleen maar fijne kleurtjes hebben. Sommige met een subtiel werkje erin, anderen helemaal effen. De kleuren zijn helemaal volgens de laatste trends en rustig. Ik krijg de kriebels van dekbedovertrekken waarvan de kleur pijn doet aan je ogen of die psychedelische prints hebben.

Mijn ervaring

Hij ligt er net op, dus ik moet nog kijken hoe het zich houdt natuurlijk, maar tot nu toe ben ik erg tevreden. Het slaapcomfort is fijn, het dekbedovertrek ‘ademt’ goed ondanks de speciale wassing. Dit komt waarschijnlijk doordat het wel uit 100% natuurlijke materialen bestaat. Verder zijn de naden mooi afgewerkt, met een soort dubbele zoom. Dit geeft hem net even wat stoers. Mag ook wel, met al dat roze in de slaapkamer ;-).

Beddinghouse waking up moment

Vinden jullie het ook altijd lastig om fijn en betaalbaar beddengoed te vinden?

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Deze blog is in samenwerking met Beddinghouse tot stand gekomen.)

4 comments

   1. Ik vind het mooi ! Ik slaap het liefst onder linnen , ik hoor je al denken , ruw etc … valt reuze mee , maar niet jou ding haha.. wie weet bestel ik eens bij beddinghouse ;-)

    Groetjes Patricia

    1. Ik vind linnen wel heel mooi! Ook daar is inderdaad weer verschil in, net als bij katoen. Sommige vind ik idd te ruw, maar andere zijn best zacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*