Grote beslissingen, kleine beslissingen. En misschien zijn het juist die kleine beslissingen, of althans, over kleinere items, die alles kunnen maken of breken. Zo ook eigenlijk de keuze voor grepen.

Keuken upgrade

Eerder vertelde ik al over mijn nieuwe huis en wat voor plannen ik daarvoor heb hier op het blog. Zo is de keuken helemaal niet uit, ziet er goed uit, maar wil ik hem toch anders. Nu het mijn eerste echte koophuis is merk ik dat ik dingen echt eigen wil maken en me niet ga beperken tot grenzen zoals je wel in huurwoningen heb. Daarbij is het nu een investering die niet weggegooid is, dat is bij huurwoningen natuurlijk eigenlijk wel wanneer je dingen zelf opknapt. Maarja, aangezien een geheel nieuwe keuken zetten ook zo wat is (heb nog altijd niet de loterij gewonnen ook), ga ik voor een meer budgetvriendelijkere optie. Ik ga de keuken laten wrappen, vervang de kraan, maak een ombouw voor de afzuigkap en jawel, kies voor andere keukengreepjes.


Wat inspiratie…

Het houdt je in de greep

De huidige keuken is wit en voorzien van matzilveren, metalen handgrepen. Door deze combi krijg ik toch altijd een beetje de associatie met van die standaard huurhuiskeukens, en daar wilde ik nu eindelijk wel eens van af haha! Binnenkort kies ik een definitieve kleur voor de kleuren, ik twijfel nog of het er twee worden (1 voor de hoge kast, 1 voor de lage kastjes). Daar zal ik uiteraard ook een blog aan wijden! Even dacht ik er daarnaast nog aan om voor messing grepen te gaan en een dito kraan, maar aangezien de inbouwoven en wasbak zilverkleurig zijn ga ik toch voor zwart. Het stoort me anders dat er goud én zilver in de keuken aanwezig zijn en zwart is denk ik net wat tijdlozer nog.

De finishing touch

Al met al denk ik dat de keuken er straks dus echt compleet anders uit gaat zien door deze ingrepen, ik kan niet wachten tot het af is en ik alles kan laten zien! De greepjes zullen echt de finishing touch zijn die de keuken echt een andere look gaan geven, naast de kleurverandering natuurlijk. Waar ik voor heb gekozen? Houd mijn Instagram in de gaten, daar zal ik het als eerst op delen…

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Deze blog is in samenwerking met Deurgrepenwinkel.nl geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*