mooi deurbeslag
Je kent het wel: je bent aan het verbouwen en zit eindelijk in de afrondfase, YES! Meubels op zijn plaats, kleurtjes op de muur, misschien zelfs wel een behangetje en wat mooie accessoires hier en daar. Gaten boren in de muren voor wanddecoratie is nog wat eng dus daar wachten we nog even mee. En eigenlijk moeten er nog wat plinten gelegd worden maar goed, dat komt wel. Inrichten is veel leuker en maakt het eindelijk sfeervol en leefbaar!

 Deurbeslag

Naast klusjes als die plinten is er nog zo’n klus die op het laatst kan maar waar niet altijd veel aandacht aan wordt besteed. Toch kan het wel echt voor een groot verschil zorgen qua looks. En ik heb het hierbij niet over bijvoorbeeld schakelmateriaal, maar over deurbeslag. Met deurbeslag bepaal je eigenlijk de finishing touch qua interieurstijl. Heb je je deuren opnieuw geschilderd of misschien zelfs vervangen maar zit je nog met ouderwetse deurklinken dan valt al dat andere werk eigenlijk in het niet. Zonde! Niet-matchend deurbeslag bij de stijl van het huis of je interieur moet je niet willen, dus hop: vervangen maar! Voor zowel deurbeslag als de overige accessoires zoals ik hierboven op noemde raad ik je aan eens te kijken op Mooideurbeslag.nl. Zij hebben een hele uitgebreide collectie voor zowel modern als retro deurbeslag en bieden ook alle overige accessoires aan. Zo ben je via een shop eigenlijk direct voorzien van alles, wel zo handig, toch?

 Modern of klassiek?

Een strakke, moderne deurklink is tegenwoordig heel erg in. Vooral in een matzwarte kleur. Geborsteld staal is echt een beetje uit, ook hele lange schilden (de ‘platen’ die tegen de deur aan zitten noem je zo). Compacte, vierkante, ronde of ovale vormen zijn de trend. Naast matzwart wordt messing ook weer veel gekozen in plaats van chroom of RVS, maar dan voornamelijk in oudere huizen. Messing deurbeslag past mooi in klassieke huizen zoals de populaire jaren ’30 woning. Maar daar zien we ook vaak dat mensen voor matzwart kiezen als kleur maar dan wel in een klassieke, retro vorm.

 Overige items

Naast deurklinken moet je ook denken aan overig hang- en sluitwerk zoals bijpassende sloten en raamhendels. Zorg ervoor dat alles een mooi geheel is en je hele huis heeft daarmee gelijk een opknapbeurt gekregen. Kies je dus voor strakke, matzwarte deurklinken, ga dan ook voor een bijpassende brievenbus in de deur, slot op de WC deur, leuninghouders voor de trapleuning en huisnummer. Ja, ook dit zijn allemaal van die kleine dingen die het geheel kunnen maken of breken.

En ben je een leuk kastje van oma aan het opknappen of wil je je keuken een budgetvriendelijke upgrade geven door de kastjes te wrappen en handvaten te vervangen? Ook voor knoppen en grepen kun je bij Mooideurbeslag.nl terecht. Wanneer ik het aanbod online zie kan ik zelf zo weer direct 3 nieuwe projecten bedenken in huis dus ik ga snel weer aan de slag ;-). Ik hoop jullie weer een beetje geïnspireerd te hebben!

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Deze blog is in samenwerking met Mooideurbeslag.nl geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*