Graham Brown Honolulu behang

De beetje interieurgek onder ons is waarschijnlijk al bekend met de Visualizer app van Flexa. Hiermee kun je kijken hoe een bepaalde verfkleur op een muur in jouw kamer zal staan. Ook al werkt de app niet altijd even accuraat, het geeft je vaak wel een idee van het kleureffect in de desbetreffende ruimte.

Behang uitzoeken

Maar wat nou als je eens niet een bepaalde verfkleur in gedachten hebt, maar een behangprint? Hoe dat zal staan is eigenlijk nog veel lastiger om in te beelden. Je kunt wel een klein staaltje in de bouwmarkt halen of bestellen, maar zo’n klein oppervlakte zegt eigenlijk niets over het effect van het desbetreffende behang op de gehele muur.

Graham Brown Botanical behang

Nieuwe app op de markt

Vooraanstaand (én betaalbaar) behang- en verfmerk Graham Brown heeft daar nu iets voor ontwikkeld! Zij hebben onlangs de Graham Brown DecoratAR app gelanceerd, en deze is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de Apple App Store. Later dit jaar volgt de Android versie. Met deze app kun je zien hoe een bepaald behang in de kamer eruit komt te zien, en je kunt je zelfs door de kamer bewegen om het behang zo vanuit verschillende hoeken te bekijken. Of dat nog niet genoeg is kun je ook het effect bekijken van verschillende lichtbronnen op het behang, en inzoomen op het ontwerp voor details. Bevalt het? Dan kun je hem ook direct aanschaffen via de app. De app maakt gebruik van de nieuwste augmented reality-technologie die in een iPhone/iPad is ingebouwd, om zo de afgewerkte muur in realtime te tonen. Je hoeft dus niet zelf een foto te maken en te uploaden, waardoor je enkel een vaststaand beeld hebt.

Graham Brown app

Aangezien ik zelf kamp Samsung ben zal ik dus nog even moeten wachten op de Android versie, maar ik ga hem zéker uitproberen! Ik denk dat je door gebruik van deze app eerder geneigd ben om toch een net iets gewaagdere keuze te maken qua behang, simpelweg omdat je nu kunt zien hoe dit zal staan en je niet op safe hoeft te spelen.

Wat denk je, ga jij hem ook eens uitproberen?

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op Instagram, Facebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Bron foto’s: www.grahambrown.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*