Waar vrouwen graag uren rondneuzen in allerlei winkels voor de inboedel, zijn mannen het liefst binnen het uur klaar bij één shop. Als het goed is is het toch immers goed? Terwijl vrouwen echt zeker willen weten dat ze alle opties hebben gezien en overwogen, er nog een nachtje over willen slapen om dan toch uiteindelijk voor de eerste ingeving te kiezen. De grap is dat je zou verwachten dat vrouwen meer op de emotie kopen, en mannen rationeler zijn. Terwijl het aanbod scannen, afwegingen maken en alle keuzes indexeren klinkt als kopen volgens verstand en niet volgens emotie, waarvan het dus meestal de vrouwen zijn die dat doen. Of zou het gewoon zo zijn dat mannen écht een hekel hebben aan winkelen en dus gewoon heel snel klaar willen zijn? ;-)

Een volledig aanbod online

In deze tijd gaat dat rondshoppen sowieso wat lastiger. De winkels zijn gewoon (weer) open maar toch mijden veel mensen winkels. Helemaal begrijpelijk, aangezien het advies nog steeds is om niet onnodig de deur uit te gaan en vooral niet te gaan funshoppen. Veel winkelactiviteit heeft zich dan ook naar het online gebied begeven. Die opmars zat er sowieso al in dat er steeds meer online geshopt wordt, maar nu kiezen mensen ook eerder voor online shops in de aanschaf van grotere items. Dus ook de inboedel.
En die nieuwe inboedel is iets wat in deze tijd veelvuldig wordt aangeschaft! Mensen zitten meer thuis en krijgen zin om het interieur te veranderen, of begeven zich op de nog steeds oververhitte huizenmarkt en slaan nu hun slag. Een nieuw huis betekent ook vaak een nieuw interieur. Een online interieurwinkel die vooral veel grotere items voor iedere stijl en budget in huis heeft is Perfecthomeshop. Nog niet zo bekend, maar daarom vind ik het des te leuker om hem als tip te delen!

Niet vergeten: zorgen voor een goede nachtrust!

En wanneer we dan rondshoppen voor nieuwe meubels en interieuritems kijken we natuurlijk al snel naar de dingen die we mooi vinden en binnen een bepaalde stijl passen die we graag terugzien in ons huis. Daar wordt ook vaak het meeste aan uitgegeven, samen met de stoffering die zorgt voor de perfecte basis zoals jij hem wenst in huis. Slaapcomfort wordt dan eigenlijk nog te vaak vergeten, het is niet zo spannend wellicht? Maar misschien wel het belangrijkste om bij stil te staan wanneer je nieuwe meubels aan moet schaffen! Wat ik het leuke vind aan Perfecthomeshop is dat dit eigenlijk direct duidelijk wordt zodra je deze site bekijkt. Het slapen speelt een prominente rol op de website. Dus ga je voor het eerst op jezelf wonen of heb je net je eerste huis gekocht? Probeer dan ook echt hieraan te denken! Slaapcomfort hoeft niet te betekenen dat je gelijk een groot en luxe bed moet aanschaffen, nee een matras van 140×200 kan ook héél comfortabel zijn!

Ik ben benieuwd, wat zijn jullie laatste online winkel ontdekkingen geweest op het gebied van interieur?

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Deze blog is in samenwerking met Perfecthomeshop geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*