Sinds mijn samenwerking met Hello Fresh heb ik al heel wat gerechten mogen uitproberen, maar tot nu toe is dit bij uitstek onze nummer 1! Hoog tijd om het recept ervan te delen op de blog dus.
Goed om te weten:
Vegetarisch
Klaar in 20 minuten
Wat heb je nodig voor 2 personen:
1 sjalot
4 Libanese platbroden
125 gr buffelmozzarella
250 gr champignons
75 gr groene pesto Genovese
40 gr rucola
1 el olijfolie
1/2 el extra virgine olijfolie
peper en zout (naar eigen smaak)
Bereidingswijze:
1. Verwarm als eerst de oven voor op 220 graden. Begin dan met het snijwerk: snijd de sjalot en de champignons.
2. Verhit de olijfolie op hoog vuur in een koekenpan en bak de sjalot en de champignons 3 tot 5 minuten. Voeg naar smaak peper en zout hieraan toe. Verdeel de Libanese platbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer ze met de groene pesto. Scheur de buffelmozzarella in kleine stukjes en verdeel dit samen met de champignons over de platbroden.
3. Breng de pizza’s verder op smaak door nog wat peper en zout toe te voegen. Bak ze vervolgens 6 tot 9 minuten in de oven.
4. Meng de rucola met de extra virgine olijfolie en nog wat peper en zout. Haal de pizza’s uit de oven en garneer deze af met de rucola.
Smakelijk!
Volg je mij al op Instagram, Facebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!