Workshop Instagram

Datum evenement:

23 mrt 2019

Tijd evenement:

12:00 PM

Locatie evenement:

Nog nader te bepalen , Bergen op Zoom

Heb jij jezelf voorgenomen in het nieuwe jaar nu echt eens serieus aan de slag te gaan met Instagram? Voor jezelf of voor je bedrijf omdat je er meer uit wilt halen? Schrijf je dan in voor deze basis workshop Instagram!

Ik vertel je alle kennis die je moet hebben om een succes te maken van jouw Instagram account. Wil je meer klanten, meer interactie, meer samenwerkingen? Ik leer je hoe je dit bereikt. Voor mijzelf was Instagram hét medium wat ervoor zorgde dat ik na 3 jaar een fysieke winkel gerund te hebben dit compleet online voort kon zetten. Door het opbouwen van een online community kun jij jezelf en je bedrijf ontzettend sterk in de markt zetten. En dat terwijl het gebruik van dit medium niets kost! Maar je moet wel even weten hoe…

In maart geef ik de allereerste workshop, waarvoor je je nu met earlybird-korting kunt inschrijven. In plaats van € 75,- betaal je nu maar € 69,-. De workshop duurt 2,5 uur en koffie/thee plus homebaked taart zit erbij inbegrepen. (En geloof me, die taart wil je ;-).) Er is ruimte voor vragen en uitwisseling van ervaringen. Je gaat vol inspiratie en vaardigheden naar huis met een kort overzicht van alle tips & tricks in je eigen notitieboekje dat al voor je klaar ligt bij de workshop.

Aanmelden:

Ticket Type:

Workshop Instagram
12 Links
Hoeveelheid tickets: Prijs per ticket: €69.00
Hoeveelheid: Totaal

No Ticket Selected!

Locatie evenement:

Totaal aantal plaatsen: 12 (12 Links)
  • Nog nader te bepalen
  • Bergen op Zoom
  • Noord-Brabant
  • Nederland
  • za, 23 mrt 2019 12:00 PM - za, 23 mrt 2019 03:00 PM

Deel dit event