Workshop Instagram

Datum evenement:

01/01/1970

Tijd evenement:

12:00 AM

Locatie evenement:

Nog nader te bepalen

Heb jij jezelf voorgenomen nu echt eens serieus aan de slag te gaan met Instagram? Voor jezelf of voor je bedrijf omdat je er meer uit wilt halen? Schrijf je dan in voor deze workshop Instagram!

Ik vertel je alle kennis die je moet hebben om een succes te maken van jouw Instagram account. Wil je meer klanten, meer interactie, meer samenwerkingen? Ik leer je hoe je dit bereikt. Voor mijzelf was Instagram hét medium wat ervoor zorgde dat ik na 3 jaar een fysieke winkel gerund te hebben dit compleet online voort kon zetten. Door het opbouwen van een online community kun jij jezelf en je bedrijf ontzettend sterk in de markt zetten. En dat terwijl het gebruik van dit medium niets kost! Maar je moet wel even weten hoe…

Heb jij een eigen onderneming en wil je aan de slag met Instagram maar heb je geen idee waar te beginnen? Ik vertel je alles in deze 2,5 uur durende workshop. We nemen de basis door, maar gaan vooral ook dieper in op alle tools die Instagram te bieden heeft. Koffie/thee plus homebaked taart zit erbij inbegrepen. (En geloof me, die taart wil je ;-).) Er is ruimte voor vragen en uitwisseling van ervaringen. Je gaat vol inspiratie en vaardigheden naar huis met een kort overzicht van alle tips & tricks in je eigen notitieboekje dat al voor je klaar ligt bij de workshop.

De eerstvolgende workshopdatum volgt snel! Je kunt dan ook direct hier je ticket kopen.

Totaal aantal plaatsen: 12
  • Nog nader te bepalen
  • Bergen op Zoom
  • Noord-Brabant
  • Nederland

Event Schedule Details

  • 01/01/1970 12:00 AM   -   12:00 AM
Deel dit event
Voeg toe aan mijn kalender