Bosch Home & Garden IXO Vino

Een van mijn favo motto’s. En ook eentje die voor mij een bepaalde balans aangeeft in mijn leven. Bij mij is het vaak alles of niets: hard werken voor succes en om doelen te bereiken. Maar daar hoort iets tegenover op de weegschaal, wat vaak genoeg vergeten wordt. Daarom houd ik ook van hard ontspannen en genieten van het leven! Bij meer dingen merk ik in mezelf echt een tegenstelling. Zo ben ik een ontzettende denker, maar ook een doener en aanpakker. Die dingen moeten ook in balans zijn, maar doordat ik vaak van de uitersten ben schommelt het nogal eens. Uiteraard de verkeerde kant op. Dus dat hard ontspannen schiet er al snel bij in wanneer ik qua hard werken op standje machine staat (dagen van twaalf uur waarbij je vergeet te eten en drinken) en in het denken blijf ik ook vaak te lang hangen (analyseren, “wat als”, piekeren, niet slapen).

Motto in een kistje

De titel van deze blog kwam metaforisch samen in dit kistje wat ik laatst ontving van Bosch Home & Garden. Want er zat een combi in die je waarschijnlijk niet zo een, twee, drie verwacht: een IXO 6 accuschroevendraaier en een Vino opzetstuk. Vino opzetstuk? Juistem, een ontkurker voor op je schroefmachine! Dat is toch een geniale combinatie? Ik moest er in ieder geval erg hard om lachen en was direct enthousiast! Zo krijg ik wel zin in een schroefklusje! Als ik daarna lekker een fles wijn kan ontkurken en als beloning mezelf een wijntje in kan schenken… Dikke prima!

Een kleine DIY

Maar dan moest ik eerst natuurlijk wel nog even aan de slag ;-). Ik had een harmonica kapstokje in huis en daar wilde ik er graag nog 1 van maken. Hoe moeilijk kan het zijn dacht ik? Tenslotte had ik er een ter voorbeeld dus dat was helemaal handig! Ik zaagde vurenhouten latjes op maat, bestelde houten knoppen en ging aan de slag. Voor die vintagelook schuurde ik de uiteindes van de houten latjes wat rond. Twee metalen haakjes erbij en schroeven maar! Ik boorde de gaatjes eerst nog even voor.

Het is best een gemakkelijke DIY. De kunst is om de schroeven niet te vast te schroeven omdat je de harmonicakapstok nog goed in en uit wil kunnen bewegen. Maar dit reguleren gaat heel makkelijk met deze accuschroevendraaier. Je kunt de snelheid waarmee hij schroeft namelijk heel goed reguleren. Normaal schroef ik liever met een handschroevendraaier omdat ik een accuschroevendraaier te agressief vind. Met lam gedraaide schroeven of versplinterd hout tot gevolg. Neem daarbij het kleine, lichte formaat en het LED-lichtje waarmee je ook in onhandige hoekjes goed kunt schroeven en je hebt een ideaal product in handen.

Tijd voor de beloning

En na gedane arbeid is het tijd voor… Een borrel! Die accu was nog vol genoeg om nog even die kurk eruit te schroeven, gelukkig maar. Ik houd echt van zo’n funfactor in items. Doet het overigens ook leuk op feestjes en partijen verwacht ik, als we die weer eens mogen vieren… Goh, wat kijk ik daar naar uit zeg! Ik en mijn schroevendraaierontkurker zijn er in ieder geval klaar voor.

Nieuwsgierig naar de IXO Vino set? Hij is verkrijgbaar via Coolblue!

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

(Deze blog is in samenwerking met Bosch Home & Garden geschreven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*