Bosch YOUseries toolsEind oktober was ik uitgenodigd voor een workshop van Bosch Home & Garden, zowaar in de buurt, namelijk bij het Houtse Meer (net boven Breda). Dit kon niet anders dan een succes worden! (Mijn kluscapaciteiten niet meegerekend.)

Bosch YOUseries

Queens of DIY Marije van Enter my attic en Tanja van Hoogdalem stonden samen met het Bosch-team klaar om ons een workshop te geven. Bosch heeft namelijk een nieuwe serie tools uitgebracht (de YOUSeries) waarmee we aan de slag mochten gaan om goed te kunnen ervaren hoe het werken ermee is. We gebruikten de schuurmachine en boormachine van deze serie en ik kan je vertellen: wat een heerlijke tools!

Bosch gereedschap

Zin in meer DIY’s

Nu heb ik natuurlijk hier op mijn blog een aparte DIY-categorie en weten trouwe volgers dat ik best houd van een klusje in huis. De rollen zijn als het ware omgedraaid: de man kookt, de vrouw klust. Maar met mijn nieuwe baan erbij kom ik weinig aan klussen toe en dat vind ik stiekem heel jammer. Deze dag van Bosch heeft dus voor een hoop nieuwe inspiratie gezorgd: ik wil er nu gewoon weer echt tijd voor vrij maken! Qua inspiratie voor nieuwe DIY’s heeft Bosch bovendien een aparte website: All about DIY. Hier vind je allerlei leuke DIY projecten op.

Bosch workshop het Houtse meer

Storagebox

Voor de workshop hadden Tanja en Marije een leuke DIY ontwikkeld: het maken van een storagebox. Een hoop lol, gevloek, mislukkingen en reparaties verder stond hij in elkaar: mijn toolbox! De tools uit de YOUSeries van Bosch vond ik erg fijn in gebruik. Eerlijk gezegd dacht ik dat er niet veel power in zou zitten omdat ze zo klein zijn. Maar niets was minder waar! Er zit ontzettend veel power in, terwijl ze super handzaam en licht zijn. Echt ideaal voor de kleinere vrouwenhanden dus ;-).
Daarnaast zijn ze ook gewoon mooi om te zien en zitten ze in hele handige opbergboxen die klein en stapelbaar zijn. Dat ze dus goed om op te bergen zijn en weinig ruimte in beslag nemen is mooi meegenomen. Uiteindelijk moet je zulke tools altijd in huis hebben maar is het onhandig wanneer je weinig opbergruimte hebt om van die grote toolboxen te hebben.

DIY opbergbakDe opbergbak die we maakten kwam hier in huis gelijk goed van pas: hij staat nu op de werkkamer met wat bureau-accessoires erin. Vind je hem leuk en wil je nu zelf ook aan de slag om deze toffe storagebox te maken? Dit is de bouwtekening en hier is het stappenplan.

Styling

Trots als een pauw op mijn zelfgemaakte creatie nam ik mijn storagebox mee naar huis om hem daar nog wat verder af te stylen. Ik miste nog wat kleur en kocht een testpotje verf bij Yasmin van Ruby Wonen om hem de finishing touch te geven. Nu ik helemaal tevreden ben met de opbergbak heeft hij zijn definitieve plekje gekregen. Of nouja, definitief, dat is natuurlijk relatief bij een interieurblogger ;-).

DIY storagebox hout

Ik ben weer aangestoken met het DIY-virus en de onderdelen voor het volgende project liggen al klaar! Daarvoor heb ik gelijk de tools van de Bosch YOUseries nodig en ik kijk er naar uit om ze weer te mogen gebruiken. Wil je weten wat ik onder handen ga nemen, volg dan mijn Instagram! En mocht jij geïnteresseerd zijn in de YOUseries van Bosch: bij Bol.com krijg je er deze maand november nog een extra accu bij wanneer je een tool uit de serie besteld. Heb je ook gelijk een leuk (en handig!) kado eventueel voor de feestdagen in huis…

Liefs,

Stephanie

Volg je mij al op InstagramFacebook en/of Pinterest? Vind ik gezellig!

Deze blog is in samenwerking met Bosch Home & Garden geschreven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*